Gadgets

HARDWARE: Logitech MK540

Najčešće pišemo o najnovijim gejmerskim Logitech periferijama ali treba se nekad podsetiti da oni rade jako lepe uređaje i za one kojima ne trebaju vrhunske performanse već samo udoban rad – a jedan od takvih kompleta je i MK540.

Bežični komplet se sastoji iz tastature i miša koji se na računar povezuju preko nano Unifiying adaptera i ne zahtevaju nikakve drajvere ili instalaciju da bi se koristili. Ukoliko želite možete instalirati dodatni softver koji omogućava različita podešavanja kao i na primer napunjenost baterija. Kad smo već kod baterija njihov vek je jako dug – dve AA baterije u tastaturi će trajati celih 36 meseci, odnosno tri godine, dok jedna AA baterija u mišu traje 18 meseci.

Tastatura je otporna na prolivanja tečnosti, ima posebnu zaštitu na tasterima koja onemogućava brisanje slova, a takođe ima i tri nivoa kojima podešavate nagib. Tu je i odmorište za ruke, kao i nekoliko posebnih tastera koji podižu produktivnost – meni je uvek nekako zgodan poseban taster za kalkulator.

Miš je s druge strane nešto manjih dimenzija a odgovara korišćenje i levom i desnom rukom. Sa strane se nalaze gumirani delovi koji će osigurati dobro ležanje u ruci.

Konačno treba imati u vidu da će ovaj komplet biti nešto povoljniji, svakako dosta povoljniji od gejmerskih varijanti, pa ukoliko volite bežične periferije može biti pravo dugoročno rešenje za vas.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top