PLAY! ; PLAY! Zine

Izašao i poslednji DLC za Battlefield 1 – Apocalypse

Pucačina sa tematikom Prvog svetskog rata, Battlefield 1, je nakon više od godinu dana postojanja dobila i poslednji po redu paket dodatnog sadržaja, koji nosi naziv Apocalypse.

Ovaj DLC je od sada dostupan za igrače koji poseduju premijum propusnicu, dok će ostali moći da uživaju u njemu dve nedelje kasnije.

Apocalypse ekspanzija donosi čak tri nove mape koje prikazuju istinite sukobe – Passchendaele, smeštena u Belgiji i poseduju sumorni krajolik u kome dominiraju krv i blato, Caporetto, koja prikazuje sukob austrougarskih vojnih snaga i Italije, i River Somme, gde predivi tok reke postaje pravi pakao na Zemlji.

Air Assault mod nije zaboravljen, tako da je za njega pripremljen novi mod igranja sa dve nove mape – Razor’s Edge i London Calling.

Takođe, tu su i nova melee oružja, poput satare, 6 novih pušaka, gedžeti, stacionarna oružja, nove letelice, i još dosta toga o čemu više možete pročitati na ovom linku.

Sada kada je došao i poslednji DLC, razvojni tim iz DICE-a će se okrenuti na rad na novoj Battlefield igri za koju je potvrđeno da stiže na jesen ove godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!