PC

Izašao i poslednji DLC za Battlefield 1 – Apocalypse

Pucačina sa tematikom Prvog svetskog rata, Battlefield 1, je nakon više od godinu dana postojanja dobila i poslednji po redu paket dodatnog sadržaja, koji nosi naziv Apocalypse.

Ovaj DLC je od sada dostupan za igrače koji poseduju premijum propusnicu, dok će ostali moći da uživaju u njemu dve nedelje kasnije.

Apocalypse ekspanzija donosi čak tri nove mape koje prikazuju istinite sukobe – Passchendaele, smeštena u Belgiji i poseduju sumorni krajolik u kome dominiraju krv i blato, Caporetto, koja prikazuje sukob austrougarskih vojnih snaga i Italije, i River Somme, gde predivi tok reke postaje pravi pakao na Zemlji.

Air Assault mod nije zaboravljen, tako da je za njega pripremljen novi mod igranja sa dve nove mape – Razor’s Edge i London Calling.

Takođe, tu su i nova melee oružja, poput satare, 6 novih pušaka, gedžeti, stacionarna oružja, nove letelice, i još dosta toga o čemu više možete pročitati na ovom linku.

Sada kada je došao i poslednji DLC, razvojni tim iz DICE-a će se okrenuti na rad na novoj Battlefield igri za koju je potvrđeno da stiže na jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top