PC

Kada bi Overwatch bio arkadna tabačina

Svi smo se navikli na Blizzardov Overwatch kao na timsku hero pucačinu, ali grupi fanova i kreatora to očigledno nije bilo dovoljno, već su oni videli mogućnost da ovu igru preokrenu u klasičnu tabačinu iz dana kada su arkade vladale, kao što su Street Fighter i Mortal Kombat.

Na osnovu samog videa, moramo priznati da izgleda zadivljujuće i veoma zabavno, još samo kada bi mogli mi da zaigramo. Ono što je jako zadivljujuće je činjenica da je ovaj video izrađen u samoj igri uz malu pomoć programa Adobe After Effects.

Za ovu divnu 2D kreaciju je zaslužna ekipa sa kanala TGN, koja se uglavnom bavi kreiranjem sadržaja vezanog za Overwatch.

Bez daljeg zadržavanja, uživajte u videu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top