PLAY! ; PLAY! Zine

Kingdom Come: Deliverance dobio napeti trejler pred izlazak

Jedna od igara koje jedva čekamo u februaru je i Kingdom Come: Deliverance, narativni RPG vrednih Čeha iz studija Warhorse, koji nam stiže za jako  kratko vreme, već 13. februara.

U tu čast je pripremljen launch trejler kojim se pozivaju svi gejmeri da nepuste prethodni život i u potpunosti prihvate novi poziv – službu RPG-u. U trejleru vidimo mladog kovača koji u nemilosrdni svet bitaka ulazi kako bi odbranio svoju čast i zaštitio samog kralja.

Očekuje nas imerzivni borbeni sistem koji donosi veliko uzbuđenje u mačevalačkom nadmetanju 1 na 1 ili u ogromnim bitkama. Studio Warhorse je za potrebe igre izradio realistični otvoreni svet sa istorijski tačnim zamcima, oblastima Bohemije i naprednom grafikom. Veliki trud je uložen i u narativni aspekt igre sa nelinearnom pričom u kojoj svaka odluka otvara nove mogućnosti.

Kingdom Come: Deliverance će vam uzeti oko 40 GB prostora na disku, s tim što će PS4 igrači već prvog dana dobiti ogromni apdejt veličine čak 23 GB, dok za PC i Xbox One trenutno nema podataka.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!