PC

Kingdom Come: Deliverance prodat u preko milion primeraka

Jedna od najiščekivanijih igara februara meseca, Kingdom Come: Deliverance, je već opravdala tu titulu pošto je za svega deset dana postala platinum, odnosno prodata je u preko milion primeraka.

Ovaj uspeh češkog studija, Warhorse, je potrvdio menadžer zajednice na Twitteru.

Deliverance je izašao za sve tri platforme – PC, Playstation 4 i Xbox One – ali najbolju prodaju beleži na računarima, pošto je, prema sajtu SteamSpy, na platformi Steam prodato preko 450,000 kopija igre.

Na samom izlasku igrači su se susreli sa brojnim tehničkim problemima i bagovima, za koje smo dobili obećanje da će uskoro biti ispravljeni. Kingodom Come: Deliverance koristi CRY endžin što je jedan od razloga zašto igra prelepo izgleda, ali je ujedno postala i naslednik Crysis igara u smislu zahtevnosti.

Naša recenzija igre stiže sa martovskim izdanjem magazina Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top