PC

Legacy Loot mod stiže u stare WoW instance

Promena načina levelovanja u WoW-u je sa sobom donela i promenu pravila distribucije loota u svim instancama u Personal Loot, što znači da svako ima svoju zasebnu tabelu iz koje dobija loot, koji zatim može svojevoljno da pokloni ili zameni sa nekim u istoj instanci. To je zamenilo stari “Need or Greed” sistem koji se koristio u random dungeonima tokom levelovanja sve do najnovijeg contenta sa mnogo više fer sistemom, ali je napravio priličan problem kod onih igrača koji vole da vrte stari content kako bi farmovali opremu za transmog. Naime, sa ovim sistemom, ako radite stari content Personal Loot pravilo i dalje važi, što znači da su šanse da dobijete predmete koje tražite još manje nego ranije.

Blizzard je čuo kritike upućene na račun ovog sistema kada je farmovanje starih instanci u pitanju i vrlo brzo planiraju da implementiraju daleko elegantnije rešenje. Kada radite instancu koja je 10 nivoa ili više ispod vašeg, distribucija loota će se raditi po novom Legacy Loot sistemu. On će raditi tako što će za potrebe broja predmeta koje dobijate od bossa tretirati instancu kao da ima prosečan broj igrača za svoj tip – dakle, 5 za dungeone, a 20 za flex i LFR raidove. Ako farmujete sa prijateljem (ili još nekim igračem), loot će biti podeljen podjednako između vas, naravno sa opcijom razmene.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top