PC

Metal Gear Survive poseduje skrivenu zahvalnicu Hideu Kodžimi

Legendarni producent Hideo Kodžima je nakon veoma teškog perioda u Konamiju i završetka Metal Gear Solid V: Phantom Pain, zauvek napustio tu kompaniju i osnovao je sopstveni studio, Kojima Productions, gde radi na još uvek misterioznom projektu –

Međutim, sa njegovim odlaskom iz Konamija svi, i fanovi i bivše kolege, su znali da Metal Gear serijal više neće biti isti, što je najnovije izdanje, Metal Gear Survive, i pokazao sa uvođenjem zombija i nametanjem mikrotransakcija, a čak morate iskeširati 10$ za drugi slot za čuvanje igre.

Dobri saradnici su želeli da se na neki način zahvale Kodžimi i prisete njegovog ogromnog doprinosa serijalu. To naravno nije načinjeno pomepezno(znate već zašto) već u vidu male skrivene poruke koja glasi “KJP Forever”, KJP kao Kojima Productions.

Poruku je zapazio korisnik Reddita, 1005Horatio, u međusceni koja kreće nakon unošenja imena karaktera gde se prikazuje lista sa imenom karaktera i imenima ostalih saboraca. Ovu poruku formiraju početni inicijali “prezimena”, koje kao što možete videti na slici ispod predstavlja ime neke životinje.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top