PC

Novi vremenski ograničeni mod za Fortnite: BR od igrača traži da testiraju preciznost oružja

U prethodnim vremenski ograničenim modovima za Fortnite: Battle Royale igrači su imali prilike da učestvuju u 50 na 50 borbama, šunjaju se i isprobaju svoje snajpersko umeće. Dok najnoviji mod istog tipa sada od igrača traži da testiraju izmenjenu mehaniku oružja.

Shooting Test #1 je isti kao i standardna igra, ali oružja u njemu imaju povećanu preciznost pri ispaljivanju prvog metka/projektila, šteta za kritične pogotke je smanjena, a postoji i smanjivanje štete u odnosu na udaljenost mete.

“Jedna od omiljenih stvari u Fortnite: Battle Royale je veliki izbor za sukob sa drugim igračima, bilo da je gradnjom skloništa, padanjem sa neba, šunjanjem ili direktno. Nažalost, veoma frustrirajuće kada su ti planovi upropašćeni pucnjem koji je omašio metu”, stoji u objavi na zvaničnom sajtu.

U budućnosti nas očekuje još nekoliko testova koji će biti usmereni na neki drugi aspekt mehanike napucavanja kako bi se pružilo što bolje iskustvo i privukao još veći broj igrača. Epic Games će vredno pratiti situaciju u ovom vremenski ograničenom modu, ali je zatražio pomoć od igrača, kako bi ispravke odvele igru u pravom smeru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top