PLAY! ; PLAY! Zine

Overwatch, Year of the Dog(e) je i zvanično počeo

Konačno je i zvanično počeo Year of the Dog u Overwatchu, proslava koja slavi kinesku Novu godinu za 2018. i koja će trajati naredne četiri nedelje. Kao što smo već pisali, novi događaj donosi nove skinove i ostalu estetiku u loot boxove, kao i povratak Capture the Flag game moda sa potpuno novom mapom napravljenom baš za ovaj mod – Ayutthaya, na Tajlandu. Pored toga, CtF ovaj put ima i kompetetivnu opciju tokom trajanja događaja.

Uz novi događaj, sa ovim patchom je stiglo i nekoliko novina u samoj igri. Pre svega, tu su izmene za Doomfistov levi klik. Šteta koju nanosi je smanjena za 5, ali broj metaka koje ispali odjednom je povećan za 5, dok mu je polje rasprskavanja konzistentnije. Od sada će UI dok tražite meč pokazivati koji je game mod u pitanju na vrhu ekrana, što je vrlo korisno kada ste u grupi sa drugim igračima. Još jedna dugo zahtevana opcija je dodata u igru – sada imate mogućnost da promenite skin heroja tokom biranja na početku partije. Da li to donosi novu „skin metu“ u kojoj biramo odgovarajuće skinove da se sakrijemo na mapi? Šalu na stranu, ovo su samo neke od izmena u ovom patchu, a kompletan spisak koji uključuje i popravke raznih bagova, možete pročitati na zvaničnom postu.

Ne zaboravite da se ulogujete i pokupite novi loot box i osvojite još mnogo drugih, a najbolju najavu za ovaj događaj možete videti i u zvaničnom Blizzardovom videu, linkovanom ispod.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!