Mobile

Pogledajte kako izgleda zvanična kineska PUBG igra za mobilne uređaje

Industrijski gigant, Tencent, se čvrsto prihvatio posla sa Battle Royale žanrom, tako da radi na prilagođavanju PUBG-a za kinesko tržište, sopstvenoj BR igri, i izradi dve PUBG igre isključivo za mobilne uređaje.

Obe igre, na kojima rade Timi Studio i studio Lightspeed & Quantum, su nedavno postale dostupne na kineskom tržištu tako da možemo pogledati kako izgleda jedna od njih. PUBG: Exhilarating Battlefield je poput “običnog” PUBG, i možemo ga uporediti sa verzijom za Xbox One: animacije, oružja, vozila, početak meča i druge stvari su gotovo iste, a nema ni asistencije pri nišanjenju.

Kontrola ima dosta kako bi se iskustvo što više približilo onim sa PC-a i Majkrosoftove konzole, dok mehanika napucavanja u pojedinim momentima izgleda pomalo nezgrapno.

Igra izgleda i radi veoma dobro na mobilnim uređajima sa odličnom prilagođenošću. Nadamo se da će je Tencent preneti i na svetsko tržište.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top