PLAY! ; PLAY! Zine

Pravi se figurica Geralta u “čuvenoj” pozi koju nismo očekivali

Popularni veštac Geralt, čija se planetarna popularnost širila od sjajnih knjiga, preko legendarnih igara i obrnuto, sada dobija i figuricu koja će se uskoro naći u prodaji.

Figuricu će raditi čuveni Dark Horse, a prototip je prvi put prikazan na sajmu igračaka u Njujorku ovog vikenda. Kada pomislimo na The Witcher sagu i čuvenog Geralta iz Rivije i njegovu figuricu, prvo što nam pada na pamet su akcione poze sa maestralnim baratanjem mačevima, možda neki napeti “spreman za borbu” stav, možda jahanje konja ili pak možda on u njegovom klečećem stavu za meditaciju, što da ne.

Ipak, ovako nešto za figuricu nam sigurno ne bi palo na pamet, ali ne možemo reći da definitivno nije čuvena scena. U pitanju je Geraltovo čuveno brčkanje, odnosno njegovo opuštanje u kadi (koritu?) koje smo videli na početku trojke, ali i u još nekim scenama.

Ako baš želite, ovu njegovu zanimljivu figurticu možete uskoro kupiti, jer kao što rekosmo, plan je uveliko u izradi, a kako će to izgledati možete videti ispod. Moramo da priznamo da nam se sviđa ideja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!