Gadgets

Pravi se figurica Geralta u “čuvenoj” pozi koju nismo očekivali

Popularni veštac Geralt, čija se planetarna popularnost širila od sjajnih knjiga, preko legendarnih igara i obrnuto, sada dobija i figuricu koja će se uskoro naći u prodaji.

Figuricu će raditi čuveni Dark Horse, a prototip je prvi put prikazan na sajmu igračaka u Njujorku ovog vikenda. Kada pomislimo na The Witcher sagu i čuvenog Geralta iz Rivije i njegovu figuricu, prvo što nam pada na pamet su akcione poze sa maestralnim baratanjem mačevima, možda neki napeti “spreman za borbu” stav, možda jahanje konja ili pak možda on u njegovom klečećem stavu za meditaciju, što da ne.

Ipak, ovako nešto za figuricu nam sigurno ne bi palo na pamet, ali ne možemo reći da definitivno nije čuvena scena. U pitanju je Geraltovo čuveno brčkanje, odnosno njegovo opuštanje u kadi (koritu?) koje smo videli na početku trojke, ali i u još nekim scenama.

Ako baš želite, ovu njegovu zanimljivu figurticu možete uskoro kupiti, jer kao što rekosmo, plan je uveliko u izradi, a kako će to izgledati možete videti ispod. Moramo da priznamo da nam se sviđa ideja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top