Filmovi-Serije

Producent The Witcher TV serije otkrio koje ćemo sve likove gledati u prvoj sezoni

Loren Šmit Hisrič, kojoj je dodeljena palica izvršnog producenta The Witcher TV adaptacije pod Netflixovim krovom, je nedavno privela kraju draft pilot epizode serije o popularnom Vešcu, što je podelila sa fanovima na Twitteru, a otkriveno je još i koje ćemo karaktere gledati tokom trajanja prve sezone.

Ona je na Twitteru predstavila svakog karaktera zasebno i iznela je najbitnije osobine svakog od njih. Pored Geralta, i Roacha naravno, u seriji ćemo videti Ciri, Yennerfer, Jaskier(odnosno Dandelion), Triss, Regis, Emhyr var Emreis, ovo su karakteri koje poznajemo iz video igara koje nam je doneo CD Projekt Red. Pored njih u grupu važnijih likova spadaju oni koji se nalaze samo u knjigama – Milva, Vilgefortz, Leo Bonhart i Cahir.

Draft predstavlja samo početnu fazu, pošto je sada potrebno izbaciti sve nepotrebne stvari i kompletirati pilot epizodu, što znači da se The Witcher serija neće uskoro pojaviti na malim ekranima, mada nas trenutno više interesuje ko će igrati ove uloge.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top