Vesti

Remedy Entertainment ima još jednu tajanstvenu igru u izradi

Remedy Entertainment

Studio Remedy Entertainment, koji iza sebe ima preko 20 godina iskustva, za narednih par godina već ima isplanirano koje će nam igre doneti ali ih i dalje drži u strogoj tajnosti.

Za jednu od njih smo već čuli, i to je Project 7(P7) na kome Remedy radi zajedno sa 505 Games, i o kome se jedino zna da će biti sinematična pucačina u trećem licu sa znatno kompleksnijim mehanikama nego u prethodnim igrama ove kuće. Ovaj studio radi još na singlplejer kampanji za dugoočekivani nastavak kultne FPS pucačine – Crossfire 2.

Ali su sada developeri objavili da pored ove dve rade na još jednoj video igri, čije detalje takođe kriju k’o zmija noge. “Pored naša dva projekta na putu, započeli smo preliminarne pripreme za novu igru krajem 2017. godine.”

Studio je izneo da će ta nova igra ući u produkciju negde tokom 2018. godine, dok rad na Project 7 teče po planu i izaći će negde tokom naredne godine.

Remedy je tokom svoje plodne istorije kreirao prve dve Max Payne serijala, trkačku pucačinu Death Rally, odlični psihološki horor, Alan Wake, i skorije je izdat Quantum Break koji je mlako prihvaćen od strane publike. Na osnovu ovog od tajanstvenog projekta možemo očekivati(i nadamo se) da je u pitanju novi Alan Wake ili pak Max Payne 4.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top