PC

Sea of Thieves će biti bez loot kutija

Sea of Thieves nam se svakim danom približava, a od developera iz studija Rare stiže u današnje doba olakšavajuća informacija da u ovoj piratskoj avanturi nećemo videti ni trunku loot kutija.

Izvršni producent igre, Džo Nejt, je izjavio da su loot kutije izostavljene i nema planova za njihovo implementiranje kako bi baza igrača ostala celovita, a ne razdeljena. Za razliku od kutija, mikrotransakcije će postojati, ali ne od samog početka, već nakon mesec ili dva od izlaska, i one neće biti za kupovinu pay-to-win predmeta, već čisto kozmetičke prirode. Igrači će dodatni novac moći da ulože u kupovinu ljubimaca, koji će biti neutralni pratioci u igri.

“Moramo imati opcionalni način na koji bi ljudi ulagali novac u igru, zato što ona funkcioniše kao servis sa velikim timom iza nje. Tražimo pravi način da mikrotransakcije implementiramo u igru, tako da šta god dodamo neće nekoga učiniti moćnijim od drugih. Igrači će znati šta kupuju”, izavio je Džo.

Mudra odlika od strane Rarea i Majkrosofta da potpuno izbegne loot kutije i načini igru sa pravim avanturističkim duhom.

Sea of Thieves izlazi 20. marta za PC i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top