PlayStation 4

SEGA uklonila Yakuza 6 demo zato što je pružao pristup celoj igri

Nedavno se u Playstation prodavnici pojavio besplatni demo igre Yakuza 6: The Song of Life koji je trebao da pruži igračima  uvid u prva poglavlja i vide kakva ih igra očekuje.

Međutim, demo nije bio odvojena verzija već je to bila cela igra s tim što je ostatak bio “zaključan”, ali ta zaštita je lako razbijena i neki korisnici su mogli bez problema da pristupe čitavoj igri. Kompanija SEGA, koja stoji iza igre, je vrlo brzo reagovala i uklonila demo sa Playstation prodavnice. SEGA se na Twitteru izvinila svima zbog problema, ali nije objavljeno kada će demo ponovo postati dostupan.

Yakuza 6 predstavlja najnoviji dodatak u popularnom serijalu igara sa fokusom na okršaje prsa u prsa. Glavni i jedini igrivi karakter je ponovo Kazuma Kirju, koji sada u Hirošimi rešava misteriozne događaje koji su se izdešavali dok je on bio odsutan.

Ovu Playstation 4 ekskluzivu smo prvobitno očekivali u martu, ali je datum izlaska pomeren na 17. april, dok je u Japanu igra dostupna od 2016. godine

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top