PLAY! ; PLAY! Zine

Sonic the Hedgedog film dobio zvanični datum izlaska

Dugometražni CGI film za popularnog junaka kompanije SEGA, Sonica, je već duže vreme u izradi, i dok se još uvek čeka na konkretne detalje datum premijernog prikazivanja u bioskopima je već zapečaćen i glasi – 15. novembar 2019. godine.

Film dolazi iz američkog studija Paramount i, kako Hollywood Reporter prenosi, glavni producent je Nil Moric, koji je radio na Fast and Furious filmovima, Jump Street, tinejdž hororima i mnogim drugim. Ulogu izvršnog producenta ima Tim Miler, najpoznatiji po filmu Deadpool, a režiser je Džef Fovel, koji po prvi put radi na dugometražnom filmu.

Paramount kaže da će za film biti mešavina live action filma i CGI efekata. Detalja o sinopsisu trenutno nema, a obzirom na datum izlaska filma, prvi trejler možemo očekivati na jesen.

Ovo neće biti prvi put da plavog heroja viđamo u bioskopskom izdanju pored video igara, pošto je 1996. izašao Sonic the Hedgedog: The Movie, koji je pokupio slabe ocene, a pored filma su se pojavljivale i gomile serija, sa takođe slabim odzivom.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!