PC

Treća sezona u Fortnite: Battle Royale nosi svemirske motive

Sve popularniji Fortnite: Battle Royale ove nedelje završava drugu sezonu, što znači da će se pred nama ubrzo pojaviti treća sezona.

Kao što se moglo primetiti, u drugoj sezoni se se prelaženjem Battle Bass nivoa mogli dobijati razni predmeti(poput odeće) inspirisani srednjevekovnim motivima, sada Epic Games to menja i seli nas u svemir sa mnoštvom tematskog sadržaja.

Battle Pass(u nastavku BP poseduje za 30 nivoa više nego prethodne sezone, za šta je Epic Games izjavio da “iako ima više nivoa biće potrebna ista količina vremena za otklučavanje kao i pre”, što bi bilo između 75 i 150 sati. Progresija je olakšana novim BP paketom, koji košta 2800 V-Bucks i automatski otključava 25 nivoa.

Pored drugačijih emotikona, odeće, glajdera, i ostalog, novina su tragovi koje će karakter ostavljati dok se bude spuštao na mapu, 8 različitih ekrana dok se igra učitava i Back Blings, odnosno neka vrsta ukrasa na leđima karaktera.

U trećoj sezoni će dnevni izazovi biti prošlost i njih menjaju nedeljni izazovi koje igrači mogu kompletirati tokom trajanja cele treće sezone.

Treća sezona počinje 22. februara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top