Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre za mart

Po starom dobrom običaju Majkrosoft nam donosi svežu postavku besplatnih igara koje pretplatnici Xbox Live Gold servisa dobijaju potpuno besplatno za Xbox One i Xbox 360 konzole.

Xbox One

Tokom celog marta će biti dostupna igra Trials of the Blood Dragon, koja u standardni Trials svet donosi događaje iz Far Cry 3 Blood Dragon sa pričom, tenkovima i oružjem i sve to sa šmekom 80-ih godina prošlog veka. Od 16. marta korisnike trenutne generacije konzole očekuje fantastična slow-mo pucačina, Superhot, sa mnogo akcije.

Xbox 360

Xbox 360 korisnici će od 1-15. marta moći besplatno da preuzmu Brave: The Video Game, rađenu po uzoru na istoimeni Diznijev animirani film.  Od 16. marta za “dž” se može uzeti simpatični Quantum Condurum, u koje je potrebno rešavati zagonetke i menjati dimenzije. Ove igre su takođe kompatibilne za igranje na Xbox One konzoli.

Kako vam se čini ponuda za mart?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top