PC

Za prelazak cele mape u Dynasty Warriors 9 je potrebno čak sat i 40 minuta

Developeri iz studija Omega Force su do sada kao veliku inovaciju kod novih Ratnika Dinastije iznosili ogromni otvoreni svet, ali nisu zalazili u njegovu veličinu, barem ne do sada.

Nedavno je prikazan najnoviji isečak gejmpleja na Playstation 4 konzoli, zajedno sa videom u kome je prikazano kako je karakteru za prelazak sa jednog na drugi kraj mape potrebno čak jedan sat i 40 minuta.

Ali, veličina nije jedini adut, pošto će se na mapi naći i ogroman broj aktivnosti, sporednih misija, životinja, gradića, biljaka i još mnogo toga.

Dynasty Warriors 9 izlazi već 13. februara za Playstation 4, ali i za PC i Xbox One. Ne sumnjamo da nas očekuje fantastična avantura sa širokim rosterom karaktera, a do tada pogledajte koje još igre izlaze u februaru.

Iako su reči na kineskom jeziku, u videu (skraćenom na 25 minuta) tajmer je tu, tako da se sami možete uveriti u enormnost mape.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top