PC

10 minuta gejmpleja iz Dying Light: Bad Blood ekspanzije

Besplatna ekspanzija za Dying Light, najavljena krajem prošle godine, u ovu parkur igru sa zombijima donosi bitke Battle Royal žanra.

Za razliku od drugih konkurenata, ovde nema ogromnog broja igrača na jednoj mapi, već svega njih 6 se suočava u borbi do poslednjeg preživelog. Cilj igrača je da ugrabe što više materijala i oružja za odbranu i odu do određene lokacije, na koju dolazi helikopter za evakuaciju. Tokom meča igrači će se susretati sa raznim zombijima, kakve viđamo u originalnoj igri, a u samoj završnici dolazi do oštrog sukoba igrača, pošto u helikopteru ima mesta samo za jednog igrača.

Bad Blood ekspanzija će izaći negde tokom ove godine i biće samostalna, izvan planiranih paketa besplatnog sadržaja, a prijave za testiranje su već u toku.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top