PLAY! ; PLAY! Zine

Amazon greškom otkrio novu Plants vs Zombies igru

Kod giganta kakav je Amazon se vrlo često desi da procure neke nove informacije ili video igra bude otkrivena pre nego što je planirano.

I sada je pred nama isti slučaj, pošto je Amazon otkrio da nam stiže najnovija igra u Plants vs Zombies franšizi – Garden Warfare 3, ali nije u pitanji rano otkrivena stranica igre , već se ovaj detalj nalazi u opisu drugog izdanja Garden Warfare stripa, koje izlazi 25. septembra 2018. godine. U opisu stoji: “Pol Tobin se vraća da piše zvanični strip koji će služiti kao most između video igara PvZ: GW2 i PvZ: GW3 sa Timom Latije koji radi na dizajnu.”

Za razliku od prethodnih igara Garden Warfare serijal je pucačina iz trećeg lica sa tower-defense elementima, sa odličnim sadržajem i podrškom od developera, studija PopCap, što je jedan od razloga za veliki uspeh prethodne dve igra, i sada nastanak treće.

Za sada nema zvanične potvrde od strane držaoca franšize, kompanije Electronic Arts, ali postoje velike šanse da se PvZ: Garden Warfare 3 pojavi na E3 sajmu ove godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!