PC

Bethesda zakazala svoju E3 prezentaciju, sprema “specijalno veče”

Pripreme za E3 2018, najveći godišnji sajam gejming industrije, su uveliko u toku, karte su već prodaji, a Bethesda, kompanija koja nam je donela Wolfenstein II i Skyrim, je već zakazala svoju, četvrtu po redu, E3 prezentaciju.

E3 predstavljanje će biti održano 10. juna u 3:30 ujutro po našem vremenu, a kao i do sada, ko ne može da prisustvuje lično može da prati prezentaciju na društvenim profilima Bethesde, Twitchu i putem zvaničnog sajta.

Pozivnice za događaj će biti poslate nešto kasnije, a trenutno je od detalja dostupan samo trejler najave i obećanje da je u pripremi “specijalno veče”(hype).

Od Bethesde trenutno možemo očekivati mnogo stvari, pošto od prošle godine znamo da se radi na dva velika projekta, za koje još uvek nema detalja, a nerealno je očekivati Elder Scrolls 6, pošto je takođe prošle godine izjavljeno da nije u produkciji, ali ko zna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top