Nintendo Switch

Blizzard na zanimljiv način “potvrđuje” dolazak Diabla 3 na Switch

Nedavno smo pisali o glasinama da Dibalo 3 stiže na popularnu Nintendovu konzolu Switch, koje su potkrepljene nekim oglasima za posao, ali nam sada Blizzard praktično i zvanično potvrđuje da će se ovo desiti.

Naime, na zvaničnom Blizzard Twitter nalogu okačen je, na prvi pogled poprilično čudan, video u kome vidimo kako neko pali i gasi lampicu u obliku Diablo glave, sa naglašenim kliktanjem prekidača dok to radi. Na engleskom je prekidač, pogađate – switch, što je Blizzardov simpatičan način da nam potvrdi da ćemo ovaj kultni hack and slash naslov uskoro moći da igramo i u pokretu.

Ovo je prava prilika da se ova pomalo posrnula franšiza vrati u život, jer trenutno i nema prviše jake h&s konkurencije na Switchu, a verujemo da bi mnogi voleli da zaigraju D3 dok se recimo voze ka poslu ili školi, a što da ne, i dok su tamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top