Nintendo Switch

Borderlands 3 bi mogao biti otkriven 10. juna

Već dugo se šuška da gotovo celo osoblje studija Gearbox vredno radi na Borderlands 3, a on bi mogao konačno biti otkriven samo par dana pre početka E3 sajma – 10. juna.

Ovo curenje informacija dolazi od jednog korisnika Reddita, čija objava je ubrzo obrisana ali je dostupna njena keš verzija. On je pored otkrivanja datuma predstavljanja izneo da će ova igra biti najmračnija igra u sagi, da  poseduje isti grafički stil kao i prethodnici a postojaće i mogućnost putovanja na druge planete.

Otkriveno je još i da će Borderlands 3 izaći u septembru ove godine za PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch. Igrači će moći da igraju singlplejer, sa pričom od 25-30 sati trajanja, multiplejer, co-op i survival. Tu su još i tri ekspanzije koje će dolaziti preko sezonske propusnice

Ako pogledamo praksu koji vode i drugi developeri/izdavači, npr. Black Ops IIII, pre pravog predstavljanja možemo očekivati pojavljivanje nekog tizera, kako bi poraslo uzbuđenje kod fanova.

Naravno, ovo curenje se možda pokaže kao netačno, ali nas puno raduje to što nam konačno stiže nova igra jednog odličnog serijala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top