PC

CD Projekt Red sprema veliku objavu vezanu za Witcher serijal

Tim koji stoji iz Witchera nam priprema jedno veliko izneneđenje koje će biti otkriveno danas, 15. marta. Na zvaničnom Twitteru profilu se pojavila poruka sa tekstom: “Tvrđava Kaer Morhen je posvedočila mnoge bitke… Još jednom će osetiti žar varnica od sudara mačeva.”

U srcu svakog fana Witcher serijala jedina želja je četvrti nastavak, ali to znamo da se neće dogoditi u dogledno vreme, a sa druge strane postoji nada da je tim izradio neki DLC u znak iznenađenja, ili pak remaster nekog od prethodnih delova.

Ostala opcija koja je u opticaju je Soul Calibur 6, koja je i najrealističnija, zato što CD Projekt Red već sarađuje sa Bandai Namcom, i zato što nam je pre par nedelja postavljeno pitanje kako bismo se osećali kada bi Geralta videli u nekoj drugoj igri izvan Witcher franšize, a spominjanje za Kaer Morhena možemo shvatiti kao predstavljanje stagea na kojem će se odigravati borbe.

Takođe, trejler za The Witcher seriju je prerano očekivati pošto je tek nedavno završen draft za pilot epizodu.

Sa nestrpljenjem iščekujemo zvaničnu objavu, a vi?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top