PC

Darwin Project 9. marta dolazi na Steam Early Access

Nakon nekoliko besplatnih vikenda na Steamu u vidu otvorene bete, nova battle royale igra, Darwin Project, 9. marta dolazi na Steam Early Access i na Xbox Game Preview.

U surovom ledenom krajoliku se 10 zatvorenika bori za goli život, sakupljanjem drva za ogrev, odeće, delova za oružje. Pored njih, jedan igrač uzima ulogu producenta koji budno prati sva dešavanja na mapi i ima mogućnost promene uslova u areni, u vidu bacanja bombi, otkrivanja nekog igrača ili poštede nekog zatvorenika.

Tu je i sistem Live Spectator Interactions gde strimeri koji igraju kao producent mogu uključiti svoju publiku u igri, kroz glasanje za sledeći korak. Ovaj zanimljivi koncept dosta podseća na Igre Gladi(Hunger Games).

U Early Accessu je pred developerima mnogo stvari, pre svega očekujemo dodavanje moda igranja bez producenta, duo igranje i proširivanje survival elemenata.

Studio Scavengers je za Darwin Project odredio cenu od 15 dolara, a ispod možete pogledati kako igra izgleda na delu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top