PC

Darwin Project je besplatan za sve koji su učestvovali u alfa i beta testiranju

Ako ste učestvovali u prethodnim testiranjima igre Darwin Project i niste je nakon toga izbrisali iz biblioteke(za razliku od vašeg autora), onda imamo fantastične vesti za vas, pošto su dobri kanađani iz studija Scavengers objavili da svi koji su učestvovali u alfa ili beta testiranju dobijaju Early Access verziju igre potpuno besplatno.

Early Access verzija postaje live od danas, 9. marta, kada će se Darwin Project aktivirati onima koji su igru zadržali u svojoj biblioteci na Steamu. Ova battle royale igra smešta vas i još devet igrača na veliku mapu sa ciljem da ostanete poslednji na nogama, ali neprijatelji nisu jedini izazov, pošto se morate zaštiti od ledene zime sakupljanjem drveća za ogrev i delova za pravljenje zamki. Pored njih tu je i igrač koji preuzima ulogu producenta i utice na gejmplej elemente tako što može otkriti lokaciju nekog igrača, baciti bombu na određenu lokaciju ili spasiti nekog od sigurne smrti.

Ako Darwin Project nemate u biblioteci, možete ga kupiti na Steamu i za Xbox Game Preview po ceni od 15$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top