PlayStation 4

Detroit: Become Human – upoznajte tri junaka priče

San o igranju Detroit: Become Human polako postaje java, pošto će nam ova Playstation ekskluziva doći 25. maja, a sada je došao red i da bolje upoznamo tri Androida i njihovim ulogama, koje ćemo pratiti kroz priču.

Konor – RK800

Konor je prototip naprednijih androida, koji ima cilj da pomaže istražiteljima u opažanju detalja koji bi njima promakli i može u trenutku analizirati mesto zločina i napraviti rekonstrukciju. On pomaže poručniku, Henku Andersonu, detektivu sa lošim navikama, i programiran je da uči kroz postupke ljudi i postane što bolji “kolega.

Markus – RK200

Markusova uloga kao androida je da se stara o proslavljenom slikaru, Karlu Manfredu, koji je ostao nepokretan. Njihova povezanost postaje sve veća i slikar počinje da androida uči da slika, pušta mu raznu muziku i čita knjige, čime on dobija sopstveno razmišljanje i dolazi u sukob sa mnogim stvarima i postupcima u okolini koja ga okružuje.

Kara – AX400

Po ovom Androidu je početni demo igre nosio naziv, i ona ima ulogu asistenta u kući i čuvanja male devojčice, Alis. Kroz niz loših iskustava, ona shvata da je njen vlasnik, Tod Vilijams, izuzetno opasan po njenu i bezbednost male devojčice, zbog čega moraju pobeći iz kuće.

Dejvid Kejdž, iz Quantic Dreama, je otkrio da već više od decenije radi na pripovedanju sa većim brojem karaktera, što je, kako kaže, izuzetno teško ali i uzbudljivo.

Detroit: Become Human će omogućiti igračima da kroz veliki niz izbora kreiraju sopstvenu i jedinstvenu priču koja androide može odvesti ka slobodi ili ka propasti. Zbog toga jedva čekamo da zaigramo ovaj fantastični naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top