PC

Deus Ex: Mankind Divided je samo 6€ na Steamu

Trenutno je na Steamu u toku velika rasprodaja većine naslova koji dolaze od strane velikog izdavača sa dalekog istoka, Square Enix, a za oko nam je najviše zapao hit iz 2016. godine, Deus Ex: Mankind Divided, sa najnižom cenom od kako se našao u prodaji – samo 6€.

I prethodnik, Human Revolution, je takođe sa veoma niskom cenom od samo 3€.Pored ovih igara, na popustu je i Rise of the Tomb Raider(16€), Nier: Automata se može uzeti upola cene, Just Cause 3 se može kupiti za 7,50€, Life is Strange je nešto ispod 10 evra, a sve igre Final Fantasy serijala su na 50% popusta. Kompletnu ponudu možete pogledati putem ovog linka.

Mankind Divided nas vodi u 2029. godinu, gde pratimo Adama Džensena na misiji da uz pomoć tehnološki naprednog oružja i oprreznog pristupa razreši niz zavera. Najbolji elementi igre su fantastičan combat sistem i odlična cyberpunk atmosfera, dok priča nije baš na nivou.

Ako ste zainteresovani za kupovinu, a još uvek niste prelomili šta će to biti, imate vremena do ponedeljka u 18h po našem vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top