PC

Dimna granata napušta Fortnite: Battle Royale, daljinski eksplozivi dolaze u zamenu

Epic Games konstantno menja i prilagođava Fortnite: Battle Royale iskustvo dodavanjem novih stvari, ali i oduzimanjem nekih koje igrači ne upotrebljavaju. Tako sada u istoriju odlazi dimna granata, a na njeno mesto dolaze daljinski ekspolozivi poznatiji kao sticky bomb.

Daljinski eksplozivi će doneti nov taktički pristup igranju, pošto će igrači moći da ih postavljaju kao zamke i aktiviraju ih sa bezbedne daljine kada je neprijatelj u blizini.

U apdejtu kojeg očekujemo ove nedelje novina su još i loot lame, koje funkcioišu slično kao škrinje, ali je jetpack još uvek daleko od zvaničnog pojavljivanja, pošto razvojni tim i dalje ima problema sa implementacijom.

Podsećamo vas da još uvek traje Teams of 20 mod igranja, koji donosi okršaje 5 timova od po 20 igrača i pruža izuzetno haotično iskustvo, samo što svi hoće da ide na Tilted Towers, a to je retko kad dobra ideja.

Za kraj, pogledajte kakvu vam prednost pružaju Emote poze, poput “Flippin’ Sexy”, što naravno nije fer prema igračima koji ne mogu priuštiti takve “kozmetičke dodatke”.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: