PLAY! ; PLAY! Zine

Dimna granata napušta Fortnite: Battle Royale, daljinski eksplozivi dolaze u zamenu

Epic Games konstantno menja i prilagođava Fortnite: Battle Royale iskustvo dodavanjem novih stvari, ali i oduzimanjem nekih koje igrači ne upotrebljavaju. Tako sada u istoriju odlazi dimna granata, a na njeno mesto dolaze daljinski ekspolozivi poznatiji kao sticky bomb.

Daljinski eksplozivi će doneti nov taktički pristup igranju, pošto će igrači moći da ih postavljaju kao zamke i aktiviraju ih sa bezbedne daljine kada je neprijatelj u blizini.

U apdejtu kojeg očekujemo ove nedelje novina su još i loot lame, koje funkcioišu slično kao škrinje, ali je jetpack još uvek daleko od zvaničnog pojavljivanja, pošto razvojni tim i dalje ima problema sa implementacijom.

Podsećamo vas da još uvek traje Teams of 20 mod igranja, koji donosi okršaje 5 timova od po 20 igrača i pruža izuzetno haotično iskustvo, samo što svi hoće da ide na Tilted Towers, a to je retko kad dobra ideja.

Za kraj, pogledajte kakvu vam prednost pružaju Emote poze, poput “Flippin’ Sexy”, što naravno nije fer prema igračima koji ne mogu priuštiti takve “kozmetičke dodatke”.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!