PLAY! ; PLAY! Zine

Dugoočekivani Detroit: Become Human izlazi u maju

Dugoočekivani distopijski triler studija Quantic Dream, Detroit: Become Human, je konačno dobio tačan datum izlaska – 25. maj 2018. godine.

Detroit: Become Human je u razvoju još od 2013. godine, a zvanično je predstavljen 2015. na Paris Games Week događaju, a potom smo je viđali na prethodna dva E3 sajma su prikazani dodatni detalji sa odličnim trejlerima zbog čega je igra prikupila veliku pažnju gejming scene. Razvoj igre vodi čuveni Dejvid Kejdž, koji nam je doneo hitove poput Heavy Rain i Beyond: Two Souls.

Kroz priču pratimo tri Androida – Konor, Kara i Markus – dizajnirana da budu sluge ljudima, ali ubrzo počinju da razvijaju emocije što pred njih stavlja mnoge izazove. Igrači će kontrolisati svakog Androida zasebno i imaće punu slobodu u donošenju odluka koje imaju posledice i vode događaje u određenom smeru, tako da će svaka priča biti različita od prethodne i svaki igrač će imat unikatno iskustvo.

Developeri su u objavi izjavili kako je Detroit najambiciozniji projekat studija Quantic Dream, zato što sa njim pomeraju granice u smislu ogromnog izbora i puteva kojim igrači mogu krenuti.

Najnoviji trejler je onaj sa prošlogodišnjeg Paris Games Week sajma, koji je dobio negativne kritike zbog prikazivanja nasilja nad decom.

Zbog bliske saradnje sa kompanijom Soni, Detroit: Become Human izlazi ekskluzivno za Playstation 4.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!