PC

Džef Goldblum će vas pratiti kroz Jurassic Park Evolution

U najnovijoj igri rađenoj po čuvenoj Jurassic Park franšizi, Jurassic Park Evolution, ćemo imati prilike da vidimo Džefa Goldbluma u svojoj prepoznatljivoj ulozi doktora Jana Malkoma, i on će nas pratiti kroz čitavu igru.

“Pratiću vas kroz čitavu igru kao doktor Jan Malkom, to je lik koji sam igrao u onim Jurassic Park filmovima. Preporučujem vam igru. Ona dobija 10 Goldbluma od mogućih 10 Goldbluma, to je moj najviši rejting”, našalio se glumac u videu.

Ova igra pripada žanru biznis simulacija, gde će igrači moći da na ostrvu Isla Nubar konstruišu svoj tematski park iz snova, ali i istražuju tajne ostrva i kopaju kako bi otključali nove vrste dinosauruse, a postoji i mogućnost njihovog uzgajanja i modofikovanja.

Za novu igru po čuvenim filmovima o Parku iz doba jure, u narednim mesecima očekujemo još detalja, pošto je možemo očekivati tokom leta ove godine za PC, Playstation 4 i Xbox One. Moguće je da će izaći zajedno sa dolaskom filma JP: Fallen Kingdom, zakazanog za 22. jun.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top