PC

EA neće zarađivati od prodaje A Way Out

Kompanija Electronic Arts je zbog svojih kontroverzi postala veoma omražena kod velikog broja igrača, zbog čega je mnoge razočaralo to što je kooperativna avantura, A Way Out, postala deo EA Originals programa, kojim se finansiraju mnogi indie studiji.

Međutim, developeri koji rade na A Way Out, studio Hazelight, su ostali potpuno nezavisni u pogledu vizije i dizajniranja igre, bez ikakvog uticaja od strane kompanije EA. A sada je dizajner igre, Džozef Fares, izjavio da Electronic Arts neće zaraditi ni dolara od prodaje njihove igre.

“Ovako stoje stvari, i morate to da shvatite: EA ne zarađuje od ove igre, sav novac ide developeru. Oni ne zarađuju, a sve što sam dobio od njih je podrška.” izjavio je Fares u razgovoru za The Sixth Axis.

Nedavno smo imali prilike da vidimo novi gejmplej video u kojem dvojica protagonista, Leo i Vinsent, moraju pobeći iz bolnice pune stražara.

A Way Out ćete moći da igrate samo u društvu drugog igrača, a tu su developeri izašli dodatno u susret pošto je potrebno posedovati samo jednu kopiju igre a ne dve. A nedavno je objavljeno da u igri neće biti mikrotransakcija što je još jedna sjajna vest.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top