PLAY! ; PLAY! Zine

EA neće zarađivati od prodaje A Way Out

Kompanija Electronic Arts je zbog svojih kontroverzi postala veoma omražena kod velikog broja igrača, zbog čega je mnoge razočaralo to što je kooperativna avantura, A Way Out, postala deo EA Originals programa, kojim se finansiraju mnogi indie studiji.

Međutim, developeri koji rade na A Way Out, studio Hazelight, su ostali potpuno nezavisni u pogledu vizije i dizajniranja igre, bez ikakvog uticaja od strane kompanije EA. A sada je dizajner igre, Džozef Fares, izjavio da Electronic Arts neće zaraditi ni dolara od prodaje njihove igre.

“Ovako stoje stvari, i morate to da shvatite: EA ne zarađuje od ove igre, sav novac ide developeru. Oni ne zarađuju, a sve što sam dobio od njih je podrška.” izjavio je Fares u razgovoru za The Sixth Axis.

Nedavno smo imali prilike da vidimo novi gejmplej video u kojem dvojica protagonista, Leo i Vinsent, moraju pobeći iz bolnice pune stražara.

A Way Out ćete moći da igrate samo u društvu drugog igrača, a tu su developeri izašli dodatno u susret pošto je potrebno posedovati samo jednu kopiju igre a ne dve. A nedavno je objavljeno da u igri neće biti mikrotransakcija što je još jedna sjajna vest.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!