PC

Far Cry 5 – otkriven post-launch sadržaj i neverovatni editor nivoa

U najnovijim detaljima za Far Cry 5, koje je Ubisoft obećao da će otkrivati tokom celog marta, predstavljen sadržaj koji stiže nakon zvaničnog izlaska igre zajedno sa neverovatno velikim editorom nivoa, nazvanim Arcade.

Post-launch sadržaj obuhvata tri ekspanzije, o kojima smo već ranije pisali, koje vode igrače na druge lokacije pored Houp okruga. Prva ekspanzija po redu je Hour of Darkness, koja igrače nosi u žarište Vijetnamskog rata gde je potrebno eliminisati neprijatelje, spasiti zarobljenike i izvući živu glavu naravno.

Druga ekspanzija, Lost on Mars nas smešta ni manje ni više nego na Mars sa ciljem da se spasi planeta Zemlja od invazije opakih vanzemaljaca korišnjenjem raznih futurističkih spravica. U Dead Living Zombie, iliti poslednjoj ekspanziji, gde zajedno sa drugim igračem morate preživeti 7 različitih scenarija u kojima vas napadaju zombiji.

Ove tri ekspanzije dolaze kao deo sezonske propusnice, čiji kupci dobijaju i Far Cry 3 Classic edition, a verovatno će moći da se kupe i bez iste.

Od besplatnog sadržaja za sve, tu je editor nivoa i Live događaji, koji su vremenski ograničeni događaji sa raznim ciljevima za kompletiranje i bogatim nagradama u vidu oružja, vozila i još dosta toga.

Editor nivoa predstavlja pravi dragulj u Far Cry 5, pošto igračima i moderima pruža neviđeno veliki broj mogućnosti u editovanju mapa po sopstvenoj želji, ali dizajniranju gejmpleja Igrači imaju šansu da izrade potpuno nove mape i nivoe za igranje, bilo solo bilo u multiplejeru, bez ikakvih ograničenja. A najbolja stvar je to što Far Cry Arcade poseduje asseteiz svih prethodnih Far Cry igara, kao što su piratski brodovi, mamuti i jetiji. Više detalja možete pronaći na zvaničnoj stranici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top