PC

For Honor dobija Starter ediciju od samo 15$

Ubisoft tim želi da svoj brawler, For Honor, približi što većem auditorijumu i ka tom cilju su već održavali gomile besplatih vikenda igranja, a sada je objavljeno i Starter izdanje, poput onog kod Rainbow Six Siege, sa cenom od 15$ za sve platforme na kojima postoji.

Starter Edition pruža kompletnu singplejer kampanju i pristup svim multiplejer modovima igranja, za igranje je dostupno 3 Vanguard heroja(Kensei, Warden i Raider), a kao bonus dostupni su i Faction heroji, 3 po izboru igrača, dok je ostalih 6 dodatnih heroja zaključano u odnosu na standardnu ediciju i mogu se otključati kroz in-gejm valutu, za 8000 Steela.

For Honor je ubrzo nakon izlaska izgubio 95% aktivnih igrača, što je predstavljalo veliki problem za Ubisoft, uzevši u obzir lošu izbalansiranost i skupe mikrotransakcije, ali nakon godinu dana postojanja stvari idu na bolje, kao i kod drugih igara ove kompanije, tako da ga sada igra preko milion aktivnih igrača mesečno, a ovo sniženje je sasvim odlična strategija koje će privući još više ljudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top