PlayStation 4

God of War ušao u gold fazu!

Više se nećemo susretati sa odlaganjima nove, dugo očekivane, God of War igre, zato što je ona od sada zvanično ušla u gold fazu.

Ulazak u gold fazu znači da je sa radom na igri završeno, gotova je “konačna” verzija igre, i da je počelo njeno “narezivanje na diskove”. Izraz “gold” dolazi od toga što su u stara vremena devedesetih diskovi za masovnu proizvodnju bili žute, odnosno zlatne boje.

Potvrda dolazi od strane izvršnog producenta igre, Korija Balroga, koji se zahvalio svom timu iz Santa Monica Studio na napornom radu i posvećenoj pažnji.

God of War je u razvoju od 2014. godine, a prvi put se pojavio pre dve godine na E3 sajmu. U njemu ćemo pratiti bradatog Kratosa  i njegovog mladog sina u pohodu na raznorazna čuda iz nordijske mitologije, uz novi, osveženi, set borbenih mehanika, što se i očekuje od reboota franšize.

God of War izlazi 20. aprila za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top