PC

GTA 6 će imati ženskog protagonistu i odigravaće se na više lokcija?

Rockstar Games još uvek ne otkriva ništa novo vezano za Grand Theft Auto 6, već novosti dolaze od anonimnih izvora bliskih kompaniji, koji su gomilu detalja, u vidu lokacije i datuma izlaska, dali Jutjub kanalu “The Know”, koji je već ranije izneo tačne glasine za Dark Souls 3.

Ženski protagonista

Nije otkriveno da li će kao u “petici” biti dostupno više protagonista za igranje ili će igrači pratiti priču samo jedne osobe, ali je navedeno kako će glavni karakter, ili jedan od glavnih, biti ženskog pola, što će se desiti po prvi put u serijalu GTA igara.

GTA V se i dalje dobro drži

Lokacija

Izvor blizak kompaniji je izneo da u Rockstaru igra nosi naziv “Project Americas”, što je potpuno logično imajući u vidu da će se igra odigravati na dve lokacije. Prva i glavna lokacija je Majami, verovatno Vice City, ili neka druga alternativa Majamiju. Druga lokacija će biti predeli Južne Amerike, gde će igrači moći da odlaze avionom kako bi obavljali određene poslove (vezano za zna se šta).

Datum izlaska

Izgleda da ćemo se pošteno načekati do dolaska nastavka, pošto isti izvor navodi da će GTA VI izaći tek za 4 godine, odnosno tek 2022. godine.

Naravno, ne čudi nas da je GTA6 još uvek daleko, zato što Rockstar i Take-Two još uvek dobijaju ogroman profiit od strane GTA V, putem Online komponente, što je dovelo do toga da se u potpunosti posvete održavanja konstantnog broja igrača. GTA 5 je najprodavanija igra na teritoriji SAD sa preko 85 miliona primeraka, a u decembru je zabeležen i najveći broj igrača u GTA Online otkako postoji.

A Rockstar je poznat po brojnim odlaganjima svojih igara, kao što je prethodnik serijala i Red Dead Redemption 2.

Imajući u vidu da se radi o glasinama, ove podatke moramo uzeti sa rezervom, mada bismo voleli da se ostvare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top