Gadgets

HARDWARE: Logitech predstavio gejmerske zvučnike i novu mehaničku tastaturu

Do sada se nismo susretali sa konceptom gejmerskih zvučnika ali očigledno da Logitech smatra da je red i za takav korak i dobijamo G560 PC Gaming Speaker. Osim toga što su standardni zvučnici ovaj model je opremljen i sa novom LightSYNC tehnologijom kao i njihova najnovija mehanička tastatura.

LightSYNC u suštini omogućava da se sinhronizuje RGB osvetljenje na tastaturi, mišu i zvučnicima, ali ne samo to – on prati dešavanja na ekranu i može da upari osvetljenje sa onime što se dešava u igri! Na taj način od zvučnika ne dobijate samo dodatni audio doživljaj već i novi vizuelni utisak. Ovu tehnologiju podržava i najpopularnijih Logitech žični miš za gejming – G502.

Sami G560 zvučnici su 2.1 sistem ukupne snage do 120W što znači da imaju dva satelita i subwoofer koji ide ispod stola, a zvuk se takođe može podešavati i kroz Logitech G softver.

G513 tastatura dolazi sa dve različite opcije Romer-G mehaničkih tastera, možete izabrati između taktilnih i linearnih. Taktilni su zapravo standardni Romer-G tasteri kakve smo imali prilike da koristimo do sada, dok su novi linearni bez ikakvog klika za najbrže gejming iskustvo. Suštinski i jedni i drugi imaju istu tačku na kojoj registruju pritisak i treba ista snaga pritiska, ali kod taktilnog ćete dobiti povratnu informaciju na prstu dok kod linearnog nećete imati taj osećaj. Takođe za tastaturu možete birati između dve opcije boja – carbon ili silver. Posebno treba pohvaliti i veliki tapacirani odmor za dlanove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top