PlayStation 4

Horizon Zero Dawn nakon godinu dana prodat u 7.6 miliona primeraka

Horizon Zero Dawn proslavlja prvu godinu postojanja, koja je ujedno bila i veoma uspešna sa do sada prodatih 7.6 miliona kopija igre, što je čini ubedljivo najprodavanijom Playstation 4 igrom.

U znak proslave, Guerilla Games je pripremio mali znak zahvalnosti za sve fanove u vidu besplatnih avatara sa likovima iz Horizon Zero Dawn, i specijalnu temu za PS4 sačinjenu od najboljih fotografija kreiranih od strane fanova, a najavljene su i brojne druge pogodnosti.

Herman Hulst, suosnivač studija Guerilla Games, nije krio oduševljenje povodom uspeha koji je postigao Horizon Zero Dawn: “Imali smo ogromnu ambiciju za Horizon Zeo Dawn i kako smo bili bliže izlasku igre, znali smo da su ljudi uzbuđeni, ali ovoliki uspeh igre je stvarno neverovatan. Od izlaska, milioni igrača su se pridružili Aloy na misiji da otkrije tajne stari. Nadamo se da ste uživali igrajući kao što smo i mi uživali dok smo pravili igru.”

Od izlaska igre igrači su dobili i dodatni sadržaj za igranje, kao što je  The Frozen Wilds DLC, new game+ opciju i ultra teški mod igranja. Nadamo se da će Horizon Zero Dawn nastaviti da se prodaje kao do sada, a možda će Guerilla Games uskoro objaviti i nastavak.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top