Gadgets

HTC Vive Pro dolazi u aprilu sa cenom od 800$

Pro verzija HTC Vive uređaja za virtuelnu realnost će postati dostupna za kupovinu već od 5. aprila sa cenom od 800 dolara/880€, dok će stariji HTC Vive dobiti umanjenje cene od 100 dolara, tako da će se sada prodavati za 500$/600€.

Sa objavom datuma puštanja u prodaju, čelnici kompanije su objavili da je prednaručivanje omogućeno i da će svako ko kupi HTC Vive Pro do juna meseca dobiti 6 meseci besplatne pretplate na servis Viveport, koji vam omogućava da svakom meseca odaberete 5 VR naslova iz velike ponude.

Znatno cena Pro uređaja je opravdana i jačiim tehničkim karakteristikama, poput dva OLED ekrana sa rezolucijom od čak 2880 x 1600 piksela(78% više u odnosu na prethodnika), a tu su i još bolje slušalice, visokih performansi, što će omogućiti znatno bolju imerziju. HTC Vive Pro nosi i određene izmene u dizajnu kako bi se poboljšao komfort pri nošenju i težina jednako rasporedila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top