PC

Iron Harvest ostvario cilj na Kickstarteru za manje od 48 sati

Odlazak Iron Harvesta, strategije u realnom vremenu smeštene u alternativnu istoriju, na Kickstarter, se ispostavilo kao odlična odluka, zato što je cilj ispunjen za manje od 48 sati.

Glavni cilj je bio sakupljanje 450,000 dolara kako bi igra posedovala klasičnu singlplejer kampanju u trajaju od oko 20 sati sa 3 igrive frakcije. Tu naravno nije kraj, pošto će se za sav dodatni novac koji se prikupi razvojni tim iz studija KING Art Games izraditi nešto novo, kao što je kompeitivni multiplejer za prikupljenih 1,000,000 dolara, sinematici kao međuscene, besplatna DLC kampanja za jedan i po milion, i još mnogo stvari pre toga.

Iron Harvest je na jako dobrom putu da ostvari sve postavljene ciljeve, pošto je u trenutku pisanja ovog članka sakupljeno 500,000 dolara(što znači da je New Game+ u izradi), a do kraja kampanje je ostalo još 29 dana.

Ako vas interesuje kako igra napreduje i šta sve dobijate ako podržite razvojni tim u svom projektu, to možete pogledati putem ovog linka.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top