PLAY! ; PLAY! Zine

Izašao Sea of Thieves, tu je i launch trejler

Dugo očekivana igra koja će nam pružiti šansu da vodimo život pravog pirata, Sea of Thieves, je od sada dostupna za kupovinu i igranje, uz odlični launch trejler.

Trejler prikazuje da nas u igri očekuju napete borbe protiv drugih pirata i morskih nemani, kao što je moćni Kraken, a biće prilike da na brojnim ostrvima jurimo i prasiće. Piratski život naravno nije lak, ali u međuvremenu se mogu žabavljati, igrati i uživati uz flašu sa rumom. U Sea of Thieves svako može biti kakav god želi, što omogućava širok spektar opcija za kastomizaciju karaktera

Ova Majkrosoftova ekskluziva dolazi bez loot kutija, iako se sve vrti oko loota, a developeri nemaju planova za njihovo implementiranje, kako bi igra bila fer prema svim igračim i bez pay-to-win elemenata. Mikrotransakcije će biti dodate tek mesec dana od izlaska, ali će biti kozmetičke prirode – za kupovinu ljubimaca, kao pratioca.

Sea of Thieves je dostupan za Windows 10(sistemski zahtevi) i Xbox One uređaje, a ispod vas pored trejlera u čast izlaska igre očekuje još jedan video, koji prikazuje kako izgleda susret sa Krakenom.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!