Filmovi-Serije

John Cena će glumiti u Duke Nukem filmu

Popularni rvač i glumac, John Cena, je sklopio dogovor sa produkcijskom kućom Paramount i time je potvrđeno da će on igrati kultnom Duke Nukema u filmu o njemu.

Ovo je potvrdio producent filma, Endru Form, u razgovoru za CinemaBlend, gde je još izneo da za film još uvek ne postoji napisana skripta i da se stoga tek treba videti kako će Dćon Sina reagovati. “Još uvek nemamo skriptu, tako da je to trenutno potvrđeno, ali ako mu se on ne svidi sigurno će naći načina da odustane, ali je trenutno on naš čovek.”, rekao je Endru.

Kao što od pre znamo, za rad na filmu je angažovana kompanija Platinum Dunes, poznata po filmovima strave(The Purge, Petak 13.), a iza nje stoji Majkl Bej.

Videćemo kako će se ovaj film po igri pokazati kada izađe, a ko zna, možda nam Gearbox u međuvremenu donese i neku Duke Nukem video igru.

“I have come here to chew bubble gum and kick ass. And I’m all out of bubble gum.”

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top