PC

Jurassic World Evolution – prvi pogled na gejmplej i datum izlaska!

Jurassic World Evolution je jedna od igara zbog koje smo najviše uzbuđeni ove godine.

San svakog klinca, koji je devedesetih odrastao gledajući čuveni serijal filmova Park iz doba Jure, je da jednog dana i sam napravi svoj zabavni park sa dinosaurusima, i Jurassic World Evolution će nam upravo to omogućiti.

U maniru klasičnih mendžerskih simulacija i “Tycoon” igara, u Jurassic World Evolution ćemo moći da iz korena napravimo svoj Jurassic Park onako kako želimo i da se naravno brinemo da sve radi i funkcioniše “pod konac”, ali i da biznis bude profitabilan.  Brinućemo o životinjama i resursima, razvijaćemo nove vrste, praviti atrakcije, kaveze i šou programe za posetioce, razvijati istraživačke centre i angažovati naučnike, ali i boriti se protiv raznih nedaća i iznenadih problema, kako to obično biva.

Igra je dobila zvanični datum izlaska, to je 12. jun ove godine, a ispod možete uživati u dvadesetak minuta prvog zvaničnog gejmpleja iz igre, kroz koji će nas voditi glavni dizajner igre Endi Flečer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top