PC

Kingdom Come: Deliverance dobio veliki uskršnji apdejt

Pred nama je najnovija zakrpa za Kingdom Come: Deliverance, igru meseca u martovskom broju časopisa Play!Zine, simbolični uskršnji apdejt, koji donosi preko potrebne ispravke više od 200 bagova i još dosta drugih pogodnosti, poput lova na zlatno jaje.

U Kingdom Come je ubačena gomila uskršnjih jajeta sa jednim zlatnim, za čiji pronalazak verovatno sledi neka nagrada. Dodato je još i tradicionalno češko oružje, Pomlázka.

Apdejt donosi novu mehaniku kose i brade, koje se mogu menjati zarad povećanja harizme, a tu je i mogućnost “milosrdnog” ubistva bez upotrebe oružja za drugačiji pristup igri.

Kao bonus, dobri česi iz studija Warhorse su za PC korisnike doneli i besplatni DLC u vidu tekstura visoke rezolucije i HD zvuka, što je doprinelo tome da Bohemija sa početka 15. veka izgleda još realističnije nego pre. Mi znamo šta ćemo igrati za uskršnje praznike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top