Filmovi-Serije

Kratki Far Cry 5 film nas bolje upoznaje sa religijskim kultom

Kompanija Ubisoft se baš potrudila oko reklamne kampanje za Far Cry 5, o čemu najbolje govore live-action trejler i, sada, kratki film koji nas bolje upoznaje sa religiskim kultom Houp okruga.

Film nosi naziv Far Cry 5: Inside Eden’s Gate, i kroz njega pratimo tri vlogera koji su se zaputili u tom pravcu kako bi naučili nešto više o kultu, ali sve polazi naopako kada vide kakvi se nasilni obredi sprovode.

U flimu  vidimo sve članove porodice Sid i njihove metode i motive pridobijanja ljudi. Moramo priznati da je produkcija, kao i gluma, prilično dobra, a sam splet događaja predstavlja odličan uvod u početak igre, odnosno dešavanja na kraju filma vode do toga da glavni protagonista zakorači u Houp okrug.

Film je dostupan samo pretplatnicima Amazon Prime servisa za koju je potrebno izdvojiti određenu sumu novca, a možete započeti i besplatni probni period kako biste odgledali film.

Far Cry 5 izlazi 27. marta za PC, PS4 i Xbox One, a koje nas igre još očekuju tokom marta možete pogledati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top