PLAY! ; PLAY! Zine

Listing za Splinter Cell 2018 se nakratko pojavio na Amazonu

Moramo priznati da smo se baš uželeli nove igre u kultnom Splinter Cell serijalu, a sada nam je nadu podiglo novo curenje informacija na kanadskoj Amazon prodavnici, gde se pojavila igra sa nazivom Splinter Cell 2018.

Link do igre na Amazonu je veoma brzo uklonjen, što znači da se o igri stvarno radi, a zahvaljujući korisnicima Reddita možemo pogledati kako je stranica izgledala. Na stranici nema fotografije igre. Zvanični naziv igre još uvek ne postoji, već ovaj postoji samo privremeno.

Da je novi Splinter Cell u izradi je donekle potvrdio i Iv Gimo, presednik kompanije Ubisoft, na prošlogodišnjem E3 sajmu, kada je na pitanje fanova vezano za ovaj serijal odgovorio da “trenutno nemaju ništa konkretno da podele sa javnošću”.

Prva igra u Splinter Cell serijalu se pojavila sada već davne 2002. godine i veoma brzo je stekla veliku popularnost kod igrača zbog odličnih stealth elemenata i upečatljivog protagoniste, Sema Fišera. Do sada ukupno imamo 7 igara, poslednji je Blacklist iz 2013. godine koji je prošao i više nego dobro kod publike.

Da li ovaj leak znači nešto ili je u pitanju samo neka greška na Amazonu, vreme će pokazati, a ako je istina, to najverovatnije saznajemo na E3 sajmu, juna ove godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!