Filmovi-Serije

Mark Hamil želi da igra Vezemira u The Witcher seriji, iako ne zna o čemu se radi

Nedavno nas je producentkinja koja predvodi rad na The Witcher seriji obavestila da je završila draft za pilot epizodu kada je na Twitteru iznela karakteristike svih bitnijih karaktera, među kojima se našao i Vezemir.

Jedan od fanova Star Wars serijala je primetio koliko slične karakterne osobine poseduju Vezemir i Luk Skajvoker, i predložio je da baš Mark Hamil, glumac koji je igrao Luka i pozajmljivao glas Džokeru, treba da se nađe u ulozi mudrog vešca.

Nije mnogo prošlo od te objave a Hamil se već oglasio na tom tvitu sa odgovorom da nema pojma o čemu se radi, ali se u potpunosti slaži da treba da glumi u seriji. Da li se šali ili ne, to tek treba da se otkrije, a sudeći po slici koju je pružio zvanični Witcher tim, sa Hamilovom facom fotošopovanom na Vezimirov karakter bi se stvarno uklopio i po karakteristikama i fizički.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top